Camping kooktoestel Draagbaar Gasfornuis Incl. 8x gasflessen en koffer.

5/5

Met Camping kooktoestel Draagbaar Gasfornuis Incl. 8x gasflessen en koffer. was kamperen nog nooit zo makkelijk. Je kookt de meest uitgebreide gerechten, net als thuis, maar dan op de camping. Geniet van je kampeeravontuur met Camping kooktoestel Draagbaar Gasfornuis Incl. 8x gasflessen en koffer. en zorg voor een comfortabele vakantie. Bekijk op deze pagina alles wat je moet weten over dit kookstel en bestel het eenvoudig.


Specificaties Camping kooktoestel Draagbaar Gasfornuis Incl. 8x gasflessen en koffer.

Merk

SMH LINE

Brandstof

Gas

Aantal branders

1

Vermogen

2220 W

Afmetingen

Lengte: 28 cm

Breedte: 20 cm

Hoogte: 6 cm

Gewicht

100 g

Omschrijving van Camping kooktoestel Draagbaar Gasfornuis Incl. 8x gasflessen en koffer.

Deze draagbare campingkooktoestel van SMH LINE® is een eenvoudig te gebruiken en onderhoudsvriendelijk kookapparaat. De kooktoestel is geurvrij en brand zonder residuur achter te laten, waardoor het de perfecte oplossing is voor het koken buitenshuis, zoals bijvoorbeeld tijdens het camperen of picknicken. De vlam kan eenvoudig worden geregeld door aan de knop te draaien, wat het koken met het toestel gemakkelijker maakt. Het camping kooktoestel is voorzien van een aluminium branderkop en een elektrische piëzo-ontsteking. Dit camping kooktoestel is geleverd met 8 gasflessen en een koffer, waardoor je de campingkooktoestel overal mee naar toe kunt nemen. De gasflessen zijn voorzien van een veiligheidsklep, wat de kans op brand of explosie sterk vermindert. De koffer is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, waardoor de campingkooktoestel goed beschermd is tijdens het vervoeren. Hierdoor heb je altijd een campingset bij de hand waarmee je overal kunt koken.

Veelgestelde vragen over Camping kooktoestel Draagbaar Gasfornuis Incl. 8x gasflessen en koffer.

Kookstellen kunnen zowel op (butaan)gas of elektriciteit werken. Camping kooktoestel Draagbaar Gasfornuis Incl. 8x gasflessen en koffer. werkt op Gas.

Kook jij graag uitgebreid of houd je het lekker simpel? Camping kooktoestel Draagbaar Gasfornuis Incl. 8x gasflessen en koffer. heeft 1 branders.

Camping kooktoestel Draagbaar Gasfornuis Incl. 8x gasflessen en koffer. heeft een vermogen van 2220 W. 

Let er goed op of Camping kooktoestel Draagbaar Gasfornuis Incl. 8x gasflessen en koffer. de juiste afmetingen heeft om mee op reis te nemen. Camping kooktoestel Draagbaar Gasfornuis Incl. 8x gasflessen en koffer. heeft de volgende afmetingen:

Lengte: 28 cm

Breedte: 20 cm

Hoogte: 6 cm

Het gewicht is ook belangrijk om op te letten als je Camping kooktoestel Draagbaar Gasfornuis Incl. 8x gasflessen en koffer. wilt vervoeren. Het weegt 100 g.

Bekijk ook andere camping kookstellen