Campingaz Party Grill CV Camping kooktoestel 1-pits 1350 Watt.

5/5

Met Campingaz Party Grill CV Camping kooktoestel 1-pits 1350 Watt. was kamperen nog nooit zo makkelijk. Je kookt de meest uitgebreide gerechten, net als thuis, maar dan op de camping. Geniet van je kampeeravontuur met Campingaz Party Grill CV Camping kooktoestel 1-pits 1350 Watt. en zorg voor een comfortabele vakantie. Bekijk op deze pagina alles wat je moet weten over dit kookstel en bestel het eenvoudig.


Specificaties Campingaz Party Grill CV Camping kooktoestel 1-pits 1350 Watt.

Merk

Campingaz

Brandstof

Gas

Aantal branders

1

Vermogen

1350 W

Afmetingen

Lengte: 36 cm

Breedte: 36 cm

Hoogte: 25 cm

Gewicht

3033 g

Omschrijving van Campingaz Party Grill CV Camping kooktoestel 1-pits 1350 Watt.

De Campingaz Party Grill CV is een krachtige camping kooktoestel die uitgerust is met een 1350 watt krachtige brander en een afsluitbare deksel met een thermometer voor het bereiken van de juiste temperatuur. De afsluitbare deksel zorgt ervoor dat alle warmte binnen wordt gehouden en de thermometer helpt je om de juiste temperatuur te beheersen. Er is ook een speciale verbrandingskamer waardoor het brandstofverbruik wordt verminderd en de verbranding wordt geoptimaliseerd. Het kooktoestel is voorzien van een gegalvaniseerde poten waardoor het toestel stabieler en steviger staat tijdens het koken. Daarnaast is er een brandstofregelaar die ervoor zorgt dat je de brandstofstroom gemakkelijk kunt regelen voor een optimale verbranding. De Party Grill CV heeft ook een lange aansluitkabel waarmee je het toestel makkelijk op een gasfles kunt aansluiten. De ofwel 1-pits kookplaat is ideaal voor het bereiden van verschillende maaltijden, zoals gebakken eieren, pancakes, vlees, vis, soepen, stoofpotten, en nog veel meer.

Veelgestelde vragen over Campingaz Party Grill CV Camping kooktoestel 1-pits 1350 Watt.

Kookstellen kunnen zowel op (butaan)gas of elektriciteit werken. Campingaz Party Grill CV Camping kooktoestel 1-pits 1350 Watt. werkt op Gas.

Kook jij graag uitgebreid of houd je het lekker simpel? Campingaz Party Grill CV Camping kooktoestel 1-pits 1350 Watt. heeft 1 branders.

Campingaz Party Grill CV Camping kooktoestel 1-pits 1350 Watt. heeft een vermogen van 1350 W. 

Let er goed op of Campingaz Party Grill CV Camping kooktoestel 1-pits 1350 Watt. de juiste afmetingen heeft om mee op reis te nemen. Campingaz Party Grill CV Camping kooktoestel 1-pits 1350 Watt. heeft de volgende afmetingen:

Lengte: 36 cm

Breedte: 36 cm

Hoogte: 25 cm

Het gewicht is ook belangrijk om op te letten als je Campingaz Party Grill CV Camping kooktoestel 1-pits 1350 Watt. wilt vervoeren. Het weegt 3033 g.

Bekijk ook andere camping kookstellen