Campingaz Bleuet Micro Plus Camping kooktoestel 1-pits 1300 Watt.

5/5

Met Campingaz Bleuet Micro Plus Camping kooktoestel 1-pits 1300 Watt. was kamperen nog nooit zo makkelijk. Je kookt de meest uitgebreide gerechten, net als thuis, maar dan op de camping. Geniet van je kampeeravontuur met Campingaz Bleuet Micro Plus Camping kooktoestel 1-pits 1300 Watt. en zorg voor een comfortabele vakantie. Bekijk op deze pagina alles wat je moet weten over dit kookstel en bestel het eenvoudig.


Specificaties Campingaz Bleuet Micro Plus Camping kooktoestel 1-pits 1300 Watt.

Merk

Campingaz

Brandstof

Gas

Aantal branders

1

Vermogen

1250 W

Afmetingen

Lengte: 13 cm

Breedte: 13 cm

Hoogte: 9 cm

Gewicht

273 g

Omschrijving van Campingaz Bleuet Micro Plus Camping kooktoestel 1-pits 1300 Watt.

De Campingaz Bleuet Micro Plus is perfect voor outdooractiviteiten. Het heeft een robuuste constructie en is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De kooktoestel heeft een afneembare brander die gemakkelijk te reinigen is. Bovendien is de brander ook regelbaar, waardoor je de temperatuur kunt aanpassen naar jouw behoeften. Het camping kooktoestel is ook voorzien van een veiligheidsslot dat ervoor zorgt dat de brander niet kan worden ontstoken wanneer je hem niet gebruikt. Het heeft ook een speciale anti-slipvoetjes die ervoor zorgen dat het kooktoestel stevig op zijn plaats blijft staan. De Campingaz Bleuet Micro Plus is een geweldige keuze voor kampeerders die op zoek zijn naar een betrouwbare en compacte kookoplossing. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en de brander is energiezuinig. Het is ook gemakkelijk mee te nemen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je altijd genoeg warmte en warm eten hebt op je campingtrip.

Veelgestelde vragen over Campingaz Bleuet Micro Plus Camping kooktoestel 1-pits 1300 Watt.

Kookstellen kunnen zowel op (butaan)gas of elektriciteit werken. Campingaz Bleuet Micro Plus Camping kooktoestel 1-pits 1300 Watt. werkt op Gas.

Kook jij graag uitgebreid of houd je het lekker simpel? Campingaz Bleuet Micro Plus Camping kooktoestel 1-pits 1300 Watt. heeft 1 branders.

Campingaz Bleuet Micro Plus Camping kooktoestel 1-pits 1300 Watt. heeft een vermogen van 1250 W. 

Let er goed op of Campingaz Bleuet Micro Plus Camping kooktoestel 1-pits 1300 Watt. de juiste afmetingen heeft om mee op reis te nemen. Campingaz Bleuet Micro Plus Camping kooktoestel 1-pits 1300 Watt. heeft de volgende afmetingen:

Lengte: 13 cm

Breedte: 13 cm

Hoogte: 9 cm

Het gewicht is ook belangrijk om op te letten als je Campingaz Bleuet Micro Plus Camping kooktoestel 1-pits 1300 Watt. wilt vervoeren. Het weegt 273 g.

Bekijk ook andere camping kookstellen