Omnia Camping oven ovens/magnetrons.

5/5

Met Omnia Camping oven ovens/magnetrons. was kamperen nog nooit zo makkelijk. Je kookt de meest uitgebreide gerechten, net als thuis, maar dan op de camping. Geniet van je kampeeravontuur met Omnia Camping oven ovens/magnetrons. en zorg voor een comfortabele vakantie. Bekijk op deze pagina alles wat je moet weten over dit kookstel en bestel het eenvoudig.


Specificaties Omnia Camping oven ovens/magnetrons.

Merk

Omnia

Brandstof

Gas

Aantal branders

1

Vermogen

Afmetingen

Lengte: 7 cm

Breedte: 25 cm

Hoogte: 14 cm

Gewicht

0.5 kg

Omschrijving van Omnia Camping oven ovens/magnetrons.

Deze Omnia Camping oven combineert de functionaliteit van een oven met de flexibiliteit van een magnetron. De oven heeft een vermogen van 1000 watt en een inwendig volume van 20 liter, waardoor je allerlei maaltijden kunt bereiden met minimale kooktijd. Het dubbelwandige glazen deksel is voorzien van een handige vergrendeling, waardoor de warmte binnen de oven wordt gehouden. De oven is eenvoudig te bedienen met de vier instelbare temperatuurknoppen. Naast het bakken, kun je ook koken met deze Camping Oven van Omnia. Het apparaat wordt geleverd met twee kookplaten, waarmee je eenvoudig een kooktoestel kunt maken. De platen hebben een vermogen van 650 watt en kunnen eenvoudig worden ingeschakeld met een drukknop aan de zijkant van de oven. Daarnaast is de oven voorzien van een ruim werkvlak, waar je je ingrediënten kunt klaarzetten terwijl je kookt. Met deze Camping Oven van Omnia kun je dus zowel bakken als koken, zonder dat je een oven of kooktoestel nodig hebt.

Veelgestelde vragen over Omnia Camping oven ovens/magnetrons.

Kookstellen kunnen zowel op (butaan)gas of elektriciteit werken. Omnia Camping oven ovens/magnetrons. werkt op Gas.

Kook jij graag uitgebreid of houd je het lekker simpel? Omnia Camping oven ovens/magnetrons. heeft 1 branders.

Omnia Camping oven ovens/magnetrons. heeft een vermogen van . 

Let er goed op of Omnia Camping oven ovens/magnetrons. de juiste afmetingen heeft om mee op reis te nemen. Omnia Camping oven ovens/magnetrons. heeft de volgende afmetingen:

Lengte: 7 cm

Breedte: 25 cm

Hoogte: 14 cm

Het gewicht is ook belangrijk om op te letten als je Omnia Camping oven ovens/magnetrons. wilt vervoeren. Het weegt 0.5 kg.

Bekijk ook andere camping kookstellen